HTML

Baby-boom

2013.04.25. 20:09 | Anett | Szólj hozzá!

index_1366912908.jpg_225x225

Tavaly ev decembereben varatlan orom erte a csaladot, ujabb taggal bovulunk. :)

Es igen, igen, igen...hamarosan ki is derult, hogy kislanyunk lesz, Eszter Anna. O adta nekem a lehetoseget, hogy blogirasba kezdjek, gyakorlatilag annyi idot adott nekem, amivel a kovetkezo, szulesig telo harom honapot tolhetem, ugyanis pihenesre kesztetett. Ez nem is baj, sot, egy anyanak igenis kell pihennie, nem a munkahelyrol kell a szuloszobara mennie, ezekre a feladatokra bizony fel kell keszulni.

Nap, mint nap azon gondolkodtam, vajon mihez fogok kezdeni ezekben a napokban, hiszen szigoru pihenes irt elo doktorbacsink, labdagadas, es vernyomas miatt. Ennek most orulunk, es nem is. Itt a joido, lehet menni setalni, nagyokat maszkalni, de vegulis, pihenni is most van lehetosegem utoljara, ahogy korulnezek.

Ez ihlette a blogot. Igyekszem mindenrol beszamolni, es minel tobbszor irni. Addig is legyetek aldottak!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletemmegszottszonyege.blog.hu/api/trackback/id/tr874754246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása